5 Grunner til å spille poker

Folk som er ukjente for poker spørre «hvorfor skal jeg spille poker? Svaret er enkelt: mange mennesker spiller poker fordi det er gøy, og også på grunn av utfordringen det gir på et intellektuelt nivå. Poker krever en viss kompetanse sett, og det er et spill som gir mental stimulering, hvor mange konkurranser foregår og hvor poker spillere kan tjene store penger. Du kan spille hjemme i et online casino, på en sosial klubb eller på en av de store turneringene. Det er underholdende og en måte å tjene masse penger hvis du blir god på det.

1) Tjen penger på å spille poker

Den første grunnen til å komme inn i poker er penger. Poker er et spill hvor du kan tjene store penger, og dette er medvirkende i å få mange mennesker til å begynne å spille. Selv om en pokerspiller kan kaste mange ganger i et spill, vil det alltid være en pasient konkurrent som går hjem med den store seieren.

Poker er et sjansespill, men det er også en ferdigheter spill, og med nok praksis og kunnskap, kan enhver spiller tjene penger på å spille poker. Du kan tilbringe et par timer hver uke for å lære poker, spille for moro skyld eller tjene noen kroner, eller du kan gjøre poker fulltids jobb – være en pro, gjør poker din hovedinntekt og lever et veldig godt liv fra den, alt avhenger av deg, din viljestyrke og hva du ønsker.

Tjene penger på poker er selvfølgelig ikke så enkelt, og du trenger litt tid til å lære ferdigheter, teknikker, spillet og ha mye tålmodighet, men det er oppnåelig hvis du bestemmer deg for å lære reglene for poker og strategier som ligger til grunn å tjene penger i poker.

2) Den intelligente utfordring

Den andre grunnen til å spille poker er den intelligente utfordring spillet tillater. Poker er ikke bare en gambling spill, det er mer en intellektuell utfordring der en spiller har til å bruke sin fulle intelligens til å vinne.

5 Grunner til å spille pokerDen intellektuelle utfordringen med poker varierer fra spiller til spiller: for noen bløffing er den virkelige utfordringen, mens for andre er det den intellektuelle utfordringen det tar å lese dine motstandere. De mest vellykkede pokerspillere får en buzz fra å lære hvordan et system fungerer og hvordan systemet kan brytes.

3) De kollektive aspektene

Bortsett fra de intellektuelle stimuli og pengene som kan opptjenes fra poker, har dette spillet en annen kvalitet, – som er det sosiale aspektet. Poker er et felles spill – spillerne som sitter rundt bordet kan spille og chatte i timevis. Poker er å tilby en sjanse til å møte nye mennesker og få nye venner mens du spiller dine favoritt spill.
I mange TV-programmer du kan se de tradisjonelle ‘gutter’ netter ‘, hvor en gruppe karer sitter rundt et bord og spille poker i de tidlige timer av natten. Dette er et typisk eksempel på det sosiale aspektet ved poker – spille, snakke og ha en god tid på samme tid.

4) The sky is the limit

En annen god grunn til å spille poker er at det er ingen grense for hva du kan gjøre med dette spillet – det er alltid større konkurranser med mer penger og større og bedre turneringer å delta i. Det er ingen grense for poker, bare de du velger .
Du kan velge å spille ‘hjemmekamper’ med liten risiko eller du kan gå hele veien, og skriv de største pokerturneringer som World Series of Poker eller World Poker Tour, der millioner av dollar er tilbudt for første premie.

5) Spenningen av turneringen

Hvert spill som involverer penger er spennende på sin egen måte, men poker har en større spenning, så det er ikke bare et sjansespill, men et spill hvor de mest kvalifiserte og dyktige spillere vinner og ikke den heldigste spiller. I hovedsak er dette spillet en spent konkurranse mellom aktørene og en spennende forekomst som får frem det beste og det verste i folk.
Husk å være en ansvarlig online gambler og pokerspiller – bare for hva du er villig til å tape. Vi ønsker deg lykke til!