Baccaratintroduksjon

Baccarat har eksistert i århundrer og selv om det nøyaktige opphavet ser ut til å ha gått tapt i historien, er det en bred oppfatning om at det stammer fra Italia med det italienske ordet baccarat som betyr null. Baccarat tilbyr noen av de laveste husfordelene som finnes og gjør det til ett av de mest populære spillene hos spillere, spesielt hos de som satser stort og i Kina. Hovedtyper er Big Table baccarat som har opptil 12 til 14 spillere; det finnes også mini baccarat som er en raskere versjon og midi baccarat, som er det samme som mini Baccarat men med et større bord. Alt dette er lett tilgjengelig på nettcasinoer.

Baccaratintroduksjon

Reglene for baccarat – Hvordan spille baccarat på nettet eller andre steder

Kortene deles fra en kortboks som består av 6 eller 8 kortstokker. Uansett antall spillere, blir det bare delt ut to hender. Veddemålene satses på bankierens hånd, spillerhånden og uavgjort. Målet er å ha 2 eller 3 kort med en numerisk verdi av 8 eller 9. Den ideelle hånden vil være 2 kort som gir totalsummen 9. Kortene gis numerisk verdi der 10 og ansiktskort = 0, et ess = 1 og 2-9 er bestemt av antall symboler på kortet. Hånden med den høyeste verdien vinner, og hvis hendene har samme verdi, så er det uavgjort. Når man legger sammen verdien av kortene brukes bare det siste tallet, så hvis 9 og 6 blir trukket, vil verdien 9 – 6 = 15 noe som gir det siste tallet, og verdien, 5. Hvis en bankier trekker 7 eller mer må de bli stående uten å trekke enda et kort. Hvis bankieren har totalt 0, 1 eller 2, så må de trekke enda ett kort. Hvis spilleren trekker 6 eller mer må de stoppe, men hvis spilleren trekker mindre enn 5 må de trekke enda ett kort. Hvis både spiller og bankier trekker 8 eller 9 må de begge stoppe. Denne regelen gjelder over alle andre regler. Vinnende innsatser på bankieren betaler likt minus 5 % provisjon som samles inn på slutten av runden eller når en spiller ønsker å slutte. Vinnerinnsatser på spilleren betaler likt og uavgjort betaler 8 – 1.

Baccarattips – Hva du trenger å vite for å bli en suksessfull baccaratspiller

For å bli en suksessfull baccaratspiller er det ingen pålitelig strategi å følge. Det er hovedsakelig et lykkespill, men det er noen tips spillerne kan utnytte for å hjelpe vinnersjansene sine. Unngå å satse på uavgjort. Selv om oddsene er mye bedre og mer tiltrekkende, har huset et overtak på over 5 %. Ikke se etter mønstre, ettersom det ikke er noen, ingen hånd kan ha innflytelse på neste hånd. I baccarat vinner bankieren mer enn halvparten av gangene og det beste tipset som kan gis er å alltid satse på bankieren.

Baccaratodds – Lær hvordan du kan maksimere bankrollen din gjennom å mestre oddsene bak baccarat

Husfordelene i baccarat er veldig lave, som gjør det til et såpass populært spill. På en bankierinnsats er husfordelen bare1.06 %, og på en spillerinnsats er den1.24 %. Selv om huset har den lille fordelen, gir innsatser på bankieren spilleren den største muligheten for å lykkes. Det er viktig å unngå høyrisikoinnsatsene, som uavgjort, som tilbyr høyere belønning men oddsene er ikke til din fordel. Det er mange nettveiledere å prøve og når man mestrer reglene blir baccarat et veldig lett spill å spille.